Rondreis Brazilie online
Home > Bouw je reis > Rondreizen
Individuele Brazilie rondreizen

Individuele rondreizen Brazilië

Kant en klaar, maar pas ze gerust aan met 'een dagje langer of korter'.

Hieronder staan individuele, compleet verzorgde Brazilië rondreizen. De routes zijn door onze ervaren Brazilië specialisten samengesteld en de leukste plekken en activiteiten - zoals fietsen over de Copacabana, of snorkelen met riviervissen - alvast voor je uitgezocht. Je overnacht in accommodaties die passen bij de sfeer van het land en/of een handige ligging hebben.

Onderaan deze pagina vind je algemene informatie over de Brazilië rondreizen. Als je vragen hebt, bel of mail ons dan gerust. Via het aanvraagformulier kun je een Brazilië rondreis aanvragenen via het boekingsformulier kun je deze boeken. Liever zelf je Brazilië reis samenstellen? Kijk dan bij onze bouwstenen/korte Brazilië reizen. Onderstaande prijzen zijn exclusief intercontinentale vlucht. Houd rekening met toeslagen in het hoogseizoen en tijdens feestdagen. 

Brazilië rondreizen

Iguacu watervallen, voor velen het hoogtepunt van hun Brazilie rondreis

Brazilië rondreis 1 Alle tijd voor Zuid-Brazilië - 17 dagen

Je ziet: Iguaçu watervallen - Curitiba - Sao Paulo - Paraty - Ilha Grande - Rio de Janeiro
Reisduur: 17 dagen/16 nachten
Reissom: € 1567,- p.p bij 2 personen (exclusief 1 binnenlandse vlucht vanaf € 65,- p.p.)

Dit is een heel complete rondreis door het zuiden van Brazilië. In 2,5 week heb je alle tijd om de hoogtepunten van dit gedeelte van Brazilië te zien. De Iguacu watervallen vormen een spetterend begin. 

Deze rondreis heeft als enige reis een treinrit op het programma staan. Je slingert door de bergen, langs diepe kloven en over ontelbare bruggen. Met uitstekend openbaar vervoer reis je naar de wereldstad Sao Paulo en vervolgens langs de groene kust van het zuiden met een verblijf in een koloniaal stadje en op een relaxed tropisch eiland. Sta oog in oog met het christusbeeld en sluit af met een caipirinha op het Copacabana strand. Kijk hier voor het complete reisprogramma van deze Brazilië rondreis 'Alle tijd voor Zuid-Brazilië'.
Op deze Brazilie rondreis reis je een stuk per trein
Sluit je Brazilie rondreis af op Ilha Grande
Je Brazilie rondreis begint in Rio

Brazilië rondreis 2 Langs highlights naar je hangmat - 16 dagen

Je ziet: Rio de Janeiro - Iguaçu watervallen - Amazone - Salvador - Itacimirim
Reisduur: 16 dagen/15 nachten
Reissom: € 1793,- p.p bij 2 personen (exclusief 3 binnenlandse vluchten vanaf € 426,- p.p.)

Alle highlights van Brazilië maar wel op een leuke en relaxte manier: In sfeervolle pousada's en een jungle lodge in de sfeer van het land. De rondreis is compact maar heel compleet en voert je van Rio via de watervallen van Foz de Iguaçu, naar de uitgestrekte Amazone. Je sluit af met capoeira in de koloniale stad Salvador en een caipirinha onder een palmboom op het strand, een relaxte afsluiting van je Brazilië rondreis.  

Niet alles is vol gepland, zodat je zelf op je eigen tempo je dagen kunt invullen: Niet in een groep, maar met privé gids naar de watervallen aan de Braziliaanse én Argentijnse kant, lekker slenteren langs de Copacabana, in een hangmat in een jungle lodge of aan het strand, dát is het Brazilië gevoel. Kijk hier voor het dag-tot-dag programma van deze Brazilie rondreis 'Langs highlights naar je hangmat'.
Maak een jungletocht op je Brazilie rondreis
Sluit je Brazilie rondreis af in swingend Salvador

Brazilië rondreis 3 Go Brasil - 21 dagen

Je ziet: Rio - Paraty - Iguaçu watervallen - Pantanal - Salvador - Tinharé eiland.
Reisduur: 21 dagen/20 nachten
Reissom: € 2327,- p.p bij 2 personen (exclusief 3 binnenlandse vluchten vanaf € 276,- p.p.)

Go Brasil! Dat is ook precies wat je op deze rondreis doet. Je ziet de 'must do's' van Brazilië en verblijft in leuke pousada's in de sfeer van het land. 

Ten opzichte van de rondreis 'Langs highlights naar je hangmat' ga je na Rio eerst zeilen bij het koloniale stadje Paraty, voordat je doorreist naar de machtige Iguaçu watervallen. In plaats van de Amazone, vlieg je door naar de Pantanal, waar de kans op het spotten van dieren vele malen groter is. Je sluit af met caipirinha en capoeira in Salvador en zwoele samba en bossa nova klanken op palmeneiland Tinhare. Kijk hier voor het dag tot dag programma van deze Brazilië rondreis 'Go Brasil'.
Brazilië rondreis natuurlijk naar de Amazone

Brazilië rondreis 4 Natuurlijk Brazilië - 22 dagen

Je ziet: Rio - Amazone - Pantanal - Iguaçu watervallen - Salvador - Tinharé eiland.
Reisduur: 22 dagen/21 nachten
Reissom: € 2847,- p.p bij 2 personen (exclusief 4 binnenlandse vluchten vanaf € 431,- p.p. )

Als je niet kunt kiezen tussen de Amazone en de Pantanal, dan is onze rondreis Natuurlijk Brazilië de oplossing. Het is niet de goedkoopste reis, maar je reist dan wel diep de Amazone in en vergroot je kans om dieren te spotten in de Pantanal. Van ara's en capibara's vanaf je paard tot tropische riviervissen door je duikbril. 

Via donderende Iguacu watervallen en zwoele sambaklanken in Salvador sluit je af op het bounty eiland Tinharé. Op het strand of in je hangmat kom je bij van alle activiteiten en indrukken. Klik hier voor het dag tot dag programma van deze 'Natuurlijk Brazilië rondreis.'
Je Brazilië rondreis begint in Rio
Sluit je Brazilië rondreis af in bahia

Rondreizen Brazilië: algemene informatie

Wat is inbegrepen in je Brazilië rondreis?
- Je overnachtingen zijn in je Brazilië rondreizen standaard op basis van logies en ontbijt. Ook andere maaltijden zijn soms inbegrepen, 
  dat staat altijd in de tekst van de betreffende rondreis beschreven.
- Bijna al je vervoer (op wat lokale transfers na) is ook inbegrepen. Busreizen in Brazilië zijn comfortabel, in de lokale bussen kun je   
  soms wat krap zitten of door elkaar geschud worden. Brazilie Online regelt in principe alle grote transfers bij aankomst op een nieuwe  
  plek. Voor de kleinere transfers van bijvoorbeeld een busstation naar je accommodatie overdag, geldt dat je wordt opgehaald als dit
  zelf niet zo gemakkelijk te regelen is. Binnenlandse vluchten zijn bij de reissom inbegrepen.
- Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
- Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in de rondreis?
- De vlucht van Nederland naar Brazilië. Wij doen je graag een passend vluchtvoorstel bij je Brazilië rondreis.
- Vertrekbelasting.
- De meeste entreegelden. 
- Sommige facultatieve excursies. 
- Reis- en annuleringsverzekering (meer informatie)

Rondreis aanpassen?
Het is mogelijk aanpassingen te maken op bovenstaande rondreizen. Ergens een nachtje meer of minder. Of je kunt je rondreis uitbreiden met een extra bouwsteen, zodat de Brazilië rondreis beter bij je persoonlijke wensen past. Bel of mail ons met je wensen of geef dit aan als je het aanvraagformulier invult. We zullen je een aangepaste prijsopgave doen.  


Brazilië online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.