Je eigen Brazilië-reis samenstellen

Bouwstenen zijn korte individuele Brazilië-reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren, kun je je eigen Brazilië-reis samenstellen. Ook kun je een van onze individuele Brazilië-rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Brazilië-specialisten Nelleke en Elbrich helpen je graag verder.

 

Kies een regio

1 Zuid-Brazilië-reizen

Brazilië-reizen: Rio de Janeiro, Ilha Grande, Paraty, Ouro Preto en Foz de Iguaçu

Flaneer over de Copacabana met een lekkere cocktail en het Christusbeeld op de achtergrond. Bezoek de watervallen van Foz do Iguaçu vanaf de Braziliaanse en Argentijnse kant. Wandel in de voetsporen van het verleden in Ouro Preto of Paraty of zeil in een sooner langs de groene kustlijn.  Combineer deze afwisselende bouwstenen en minimaliseer je binnenlandse vluchten.

2 Centraal-Brazilië-reizen

Brazilië-reizen: Brasilia, Amazone en Pantanal

Brazilië is een echte natuurbestemming. In de Amazone verblijf je diep in de jungle in een ecologische lodge, met kamers gemaakt van palmbladeren, riet en hout.  Met een gids trek je door de bush. De Pantanal is minder bekend, maar wel het grootste wildlifegebied van Zuid-Amerika en dus een goede plek om kraanvogels, capibara’s (een soort cavia ter grootte van een varken) of kaaimannen tegen te komen. Je verblijft in een ranch en samen met de eigenaar verken je het ruige gebied. De binnenlandse vluchten kun je goed opbreken om de bijzondere architectuur van Brasilia te ontdekken.

3 Noordoost-Brazilië-reizen

Brazilië-reizen: Salvador, Chapada de Diamantina, Tinharé, Olinda, Porto de Galinhas en Fernando de Norhonha

In Brazilië heb je meer dan achtduizend kilometer strand, dus het is logisch om je reis te starten of te eindigen aan de kust. Wij kiezen voor kleurrijke pousada’s in kleine vissersdorpen of voor een tropisch palmeiland nét voor de kust. Sambamuziek weerklinkt uit strandbarretjes en met een beetje geluk spot je in de verte opspringende dolfijnen. Duikliefhebbers kunnen naar Fernando de Noronha, een tropisch eiland omringd door koraalriffen, scheepswrakken en een onderwaterwereld bewoond door haaien, zeeschildpadden en ontelbare kleurrijke vissen. Natuurliefhebbers wandelen door de kloven, langs watervallen en naar vergezichten in het park Chapada de Diamantina.

 
Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK