pantanal brazilie

Centraal-Brazilië

Bouwstenen zipantanal braziliejn korte individuele Brazilië reizen van twee of vijf dagen, verspreid door het centraal. Door ze te combineren kun je je eigen Brazilië reis samenstellen. Daarnaast kun je een combinatie maken met onze Zuid- en Noordoost Brazilië bouwstenen. Ook kun je één van onze individuele rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen.

De prijzen zijn geldig voor 2018. Voor reizen in tijdens feestdagen of het hoogseizoen (december/januari/februari en juli) geldt een toeslag. Vul ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Brazilië specialisten Nelleke en Elbrich helpen je graag verder.

Kies je favoriete Brazilië bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Amazone
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 683,- p.p. bij 2 personen

Neem in je Brazilië reis ook de ‘groene longen’ van de wereld op, slaap een paar dagen aan een rivier middenin het oerwoud. Op een paar uur varen van Manaus hoor je geen stadsrumoer of ander lawaai, alleen de junglegeluiden. Je overnacht in een kleinschalige lodge met veel “regenwoudgevoel”, toch de reden dat je er heen gaat. 

. Overdag maak je een trekking door het oerwoud, ga je piranha vissen, of bezoek je een indianendorp. Als de zon ondergaat, zie je vanuit je hangmat krijsende ara’s overvliegen. De dag sluit je af met een boottocht op zoek naar kaaimannen.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Kano’s en kaaimannen in de Amazone
Drijvende lodge diep in de jungle
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Brazilië reis!

Reisschema: Manaus
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 996,- p.p. bij 2 personen

Een romantisch en avontuurlijk alternatief voor een verblijf in een jungle lodge rond Manaus is een boottrip over de Amazone. Hoewel je hut – voor een schip – comfortabel is (met airco en douche/toilet), is er aan boord maar beperkt ruimte en blijft het weer natuurlijk een onvoorspelbare factor.

Net als bij de bouwsteen Kano’s en kaaimannen maak je een jungle trekking, ga je piranha vissen, of leer je kanoën in een uitgeholde boomstam. Maar doordat je je blijft verplaatsen, is de omgeving afwisselender en ervaar je hoe groot en uitgestrekt de Amazone wel niet is.
verder lezen

Reisschema: Campo Grande – Bonito – Pantanal Zuid
Reisduur: 7 dagen / 6 nachten
Reissom: € 736,- p.p. bij 2 personen

De Amazone spreekt bij veel reizigers tot de verbeelding. Maar wil je dieren spotten, dan zul je die juist in de Pantanal makkelijker vinden. Vrij als een vogel reis je per huurauto en combineer je zuidelijke gedeelte van de Pantanal met Bonito. Snorkel in kristalhelder water tussen tropische vissen bij Bonito en spot onder andere kaaimannen, apen en kleurrijke vogels vanuit je fazenda waar gaucho’s hun kuddes bij elkaar houden.

Reisschema: Cuiaba-Pantanal
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 1078,- p.p. bij 2 personen

De Pantanal heeft de hoogste concentratie wildlife van heel Noord-, Midden- en Zuid Amerika en is daarom de beste plek om dieren te spotten. Vanuit je fazenda ontdek je het gebied te voet, per boot, maar ook te paard. Dat kan ook niet anders in dé cowboystreek van Brazilië met enorme ‘cattle ranches’. Kies voor deze bouwsteen als je liever niet zelf rijdt en graag op één plek blijft.

Welke optie wil je aanvragen?

Pantanal moerassafari
Verlenging inclusief jaguars spotten
x
+
Reisschema: Brasilia
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 168,- p.p. bij 2 personen

De hoofdstad van Brazilië, Brasília, is een futuristische stad, midden in het hart van het land en door Unesco als World Heritage Site uitgeroepen. Vijftig jaar geleden werd besloten niet langer Rio de Janeiro als hoofdstad te gebruiken, maar een nieuwe hoofdstad te bouwen diep in het binnenland. 

Zo lag de hoofdstad beter beschermd en werd het afgelegen binnenland van Brazilië toegankelijker. Alles moest nieuw gebouwd worden en de architect Oscar Niemeyer heeft een grote invloed gehad op het moderne en trendy karakter van de stad. Brasília heeft een lekker warm, droog klimaat en is door haar ligging ook een kruispunt van vliegverbindingen en de kans is dus groot dat je er een keer een tussenlanding maakt. Waarom dan niet uitstappen en een dagje deze bijzondere stad in?
verder lezen

1
van
5

De prijzen zijn geldig voor 2018. Voor reizen in tijdens feestdagen of het hoogseizoen (december/januari/februari en juli) geldt een toeslag. Vul ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.

 

x

Verstuur je reisplan