pantanal brazilie

Centraal-Brazilië

Bouwstenen zipantanal braziliejn korte individuele Brazilië reizen van twee of vijf dagen, verspreid door het centraal. Door ze te combineren kun je je eigen Brazilië reis samenstellen. Daarnaast kun je een combinatie maken met onze Zuid- en Noordoost Brazilië bouwstenen. Ook kun je één van onze individuele rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen.

De prijzen zijn geldig voor 2018. Voor reizen in tijdens feestdagen of het hoogseizoen (december/januari/februari en juli) geldt een toeslag. Vul ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Brazilië specialisten Nelleke en Elbrich helpen je graag verder.

Kies je favoriete Brazilië bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

Kano’s en kaaimannen in de Amazone

Reisschema: Amazone
Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
Reissom: € 683,- p.p. bij 2 personen

Neem in je Brazilië reis ook de ‘groene longen’ van de wereld op, slaap een paar dagen aan een rivier middenin het oerwoud. Op een paar uur varen van Manaus hoor je geen stadsrumoer of ander lawaai, alleen de junglegeluiden. Je overnacht in een kleinschalige lodge met veel “regenwoudgevoel”, toch de reden dat je er heen gaat. 

. Overdag maak je een trekking door het oerwoud, ga je piranha vissen, of bezoek je een indianendorp. Als de zon ondergaat, zie je vanuit je hangmat krijsende ara’s overvliegen. De dag sluit je af met een boottocht op zoek naar kaaimannen.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Kano’s en kaaimannen in de Amazone
Drijvende lodge diep in de jungle
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Brazilië reis!

Amazone stroomopwaarts

Reisschema: Manaus
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 996,- p.p. bij 2 personen

Een romantisch en avontuurlijk alternatief voor een verblijf in een jungle lodge rond Manaus is een boottrip over de Amazone. Hoewel je hut – voor een schip – comfortabel is (met airco en douche/toilet), is er aan boord maar beperkt ruimte en blijft het weer natuurlijk een onvoorspelbare factor.

Net als bij de bouwsteen Kano’s en kaaimannen maak je een jungle trekking, ga je piranha vissen, of leer je kanoën in een uitgeholde boomstam. Maar doordat je je blijft verplaatsen, is de omgeving afwisselender en ervaar je hoe groot en uitgestrekt de Amazone wel niet is.
verder lezen

Pantanal: ranches en riviersnorkelen

Reisschema: Campo Grande – Bonito – Pantanal Zuid
Reisduur: 7 dagen / 6 nachten
Reissom: € 736,- p.p. bij 2 personen

De Amazone spreekt bij veel reizigers tot de verbeelding. Maar als het je gaat om het spotten van dieren, dan zul je die juist in de Pantanal makkelijker vinden. Dit grootste moeras- en junglegebied ter wereld heeft het meest omvangrijke en geconcentreerde dierenleven van het Zuid-Amerikaanse continent.

Vrij als een vogel reis je per huurauto en combineer je de Zuid Pantanal met Bonito. Wandelend, varend, of te paard ontdek je de waterwereld van grotten, watervallen en heldere rivieren, waar je stroomafwaarts snorkelt tussen tropische vissen. Je verblijft in een knusse pousada en een typische fazenda waar gaucho’s hun kuddes bij elkaar houden.
verder lezen

Bouwmeesters van Brasilia

Reisschema: Brasilia
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 168,- p.p. bij 2 personen

De hoofdstad van Brazilië, Brasília, is een futuristische stad, midden in het hart van het land en door Unesco als World Heritage Site uitgeroepen. Vijftig jaar geleden werd besloten niet langer Rio de Janeiro als hoofdstad te gebruiken, maar een nieuwe hoofdstad te bouwen diep in het binnenland. 

Zo lag de hoofdstad beter beschermd en werd het afgelegen binnenland van Brazilië toegankelijker. Alles moest nieuw gebouwd worden en de architect Oscar Niemeyer heeft een grote invloed gehad op het moderne en trendy karakter van de stad. Brasília heeft een lekker warm, droog klimaat en is door haar ligging ook een kruispunt van vliegverbindingen en de kans is dus groot dat je er een keer een tussenlanding maakt. Waarom dan niet uitstappen en een dagje deze bijzondere stad in?
verder lezen

1
van
4

De prijzen zijn geldig voor 2018. Voor reizen in tijdens feestdagen of het hoogseizoen (december/januari/februari en juli) geldt een toeslag. Vul ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.

 

x

Verstuur je reisplan