Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
   brazilie iguacu betty

   Zuid-Brazilië

    

   Bouwstenen zibrazilie iguacu bettyjn korte individuele Brazilië-reizen van twee of vier dagen, verspreid in het zuiden van het land. Door ze te combineren kun je je eigen Zuid-Brazilië reis samenstellen. Wij vinden deze combinatie van bouwstenen ideaal als je zo min mogelijk binnenlandse vluchten wilt en hierdoor kosten bespaard. Daarnaast kun je een combinatie maken met onze Centraal- en Noordoost Brazilië bouwstenen. Ook kun je één van onze individuele rondreizen uitkiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen.

   De prijzen zijn geldig voor 2017. Voor reizen tijdens feestdagen of het hoogseizoen (juli/augustus) geldt een toeslag. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.

   Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Brazilië specialisten Nelleke en Elbrich helpen je graag verder.

   Kies je favoriete Brazilië bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Easy going in Rio de Janeiro

   Reisschema: Rio de Janeiro
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reisduur: € 232,- p.p. bij 2 personen

   Bem-vindo ao Rio de Janeiro! Net als New York heeft alleen al de naam Rio de Janeiro een magische klank. Die van een stad waar je toch ooit eens geweest moét zijn. Opwindende beelden van carnaval en vrolijke menigten. Je gaat er niet heen voor musea of monumenten maar voor die beroemde stranden met klinkende namen als Copacabana en Ipanema en natuurlijk voor de bergtoppen als de Corcovado.

   Uiteindelijk zijn het toch het straatleven en de inwoners van Rio de Janeiro zelf, die de stad zo populair maken. Rijk of arm, de ‘carioca’s, zoals de inwoners van Rio heten, stralen van levenslust. Hoe lang of kort je ook blijft: je zult aangestoken worden door de Braziliaanse passie, hun sportieve karakter, maar boven alles door hun onbezorgde levenshouding. Trek er met je fiets op uit en verken de beroemde stranden, waarna je ’s avonds met een caipirinha in je hand de zon achter de heuvels ziet zakken.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Easy going in Rio de Janeiro
   Koloniale casa in kunstenaarswijk Santa Teresa
   Halve dag Rio met chauffeur
   Halve dag samba en carnaval tour
   x
   +

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Brazilië reis!

   Even slikken bij de Duivelskeel

   Reisschema: Foz do Iguacu
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 209,- p.p. bij 2 personen

   De grootste en meest spectaculaire waterval in Zuid Amerika heet Iguaçu Falls. Al tijdens je vlucht naar Iguaçu zie je het landschap onder je veranderen in dicht regenwoud. In twee dagen bezoek je zowel de Braziliaanse als de Argentijnse kant van de watervallen. 

   De eerste geeft een goed beeld van de omvang omdat je ze van een afstandje bekijkt. Aan de Argentijnse kant beleef je de waterval juist van dichtbij en sta je oog in oog met de legendarische ‘duivelskeel’. De omgeving van Iguaçu is heel tropisch, de planten- en dierenwereld hier geven je echt een jungle-gevoel.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Even slikken bij de Duivelskeel
   Comfortabel hotel in tropische omgeving
   Koloniaal grandeur hotel bij de watervallen
   x
   +

   Baai baai eiland, hallo Paraty

   Reisschema: Rio - Ilha Grande - Paraty - Sao Paulo
   Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
   Reissom: € 380,- p.p. bij 2 personen

   Wanneer je de Brazilie reis op een relaxte manier wilt beginnen en je wat reisdagen ‘over’ hebt, kies dan na de wereldstad Rio voor deze bouwsteen. Op het groene, heuvelachtige eiland Ilha Grande wandel je naar verborgen baaien en uitzichtpunten. Slippers aan en even wegdoezelen in een hangmat; hier vind je een echte laidback sfeer. 

   Per minibus reis je door naar het koloniale havenstadje Paraty. Hier vind je de glorie uit de dagen dat het Braziliaanse goud van hier de wereldzeeën overging. Net zoals op het eiland Ilha Grande rijden er hier geen auto’s, lekker rustig dus.
   verder lezen

   Welke optie wil je aanvragen?

   Baai baai eiland, hallo Paraty
   Comfortabele pousada op Ilha Grande
   x
   +

   Overstag naar koloniaal Paraty

   Reisschema: Rio - Paraty - Foz do Iguacu - Sao Paulo
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 298,- p.p. bij 2 personen

   Je kunt vanuit Rio de Janeiro direct naar de watervallen van Iguacu vliegen, maar dan mis je dit stukje koloniale historie. Na de grote, drukke stad Rio kom je in de kleine havenstad Paraty even op adem. Je slentert door het autovrije centrum met keienstraatjes en witte huizen met gekleurde kozijnen en strijkt neer op een terras met live muziek op de achtergrond. 

   We regelen de volgende dag een plekje op een traditionele tweemast-boot waarmee je gaat strandhoppen. Met de groene heuvels op de achtergrond vul je de ochtend met zwemmen, snorkelen en het maken van een strandwandeling.
   verder lezen

   Colonial drive to Belo Horizonte

   Reisschema: Rio - Petropolis - Tiradentes - Sao Joao - Congonhas - Ouro Preto - Belo Horizonte
   Reisduur: 5 dagen / 4 nachten
   Reissom: € 492,- p.p. bij 2 personen

   Deze afwisselende selfdrive reis verbindt Rio de Janeiro met barokke goudstadjes als Ouro Preto en Sao João en eindigt op de luchthaven van Belo Horizonte.
   Per huurauto ga je via een goede weg direct de stad uit, op weg naar het ‘verborgen’ stadje Tiradentes. Je verblijft er twee nachten zodat je met de auto de omgeving kunt verkennen. 

   Daarna door naar Ouro Preto, door de ‘gold rush’ in de 17e-eeuw een stad vol pracht en praal. Je hebt er een dag om te voet de kronkelige, barokke straatjes te zien en ’s middags het mijndorpje Mariana te bezoeken. Tenslotte per auto naar de luchthaven van Belo Horizonte, vanwaar je doorvliegt naar je volgende bestemming.
   verder lezen

   Barokke goudstadjes

   Reisschema: Belo Horizonte - Ouro Preto
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 602,- p.p. bij 2 personen

   Deze Brazilie reis van 4 dagen verbindt de goudstadjes in de staat Minas Gerais met Rio de Janeiro. De route is ook in omgekeerde volgorde af te leggen.
   Ouro Preto werd door de ‘gold rush’ in de 17e-eeuw een stad vol pracht en praal, niet voor niets nu onder Unesco bescherming. 

   De komende dagen bezoek je stad en de heuvelachtige streek eromheen op een hele individuele manier: eerst dwaal je zelf te voet een dagje door de kronkelige, barokke straatjes met musea en kerken. Dan kun je per lijnbus of auto het pittoreske platteland doorkruisen met de in de omliggende heuvels de verborgen stadjes Tiradentes en Sao Joao del Rei.
   verder lezen

   1
   van
   6

   Bovenstaande prijzen zijn geldig t/m 30 november 2017. In juli/augustus en met feestdagen gelden afwijkende prijzen.

   x