Reisbureau Brazilië Iguacu zichtReisbureau Riksja Brazilië

Reisbureau Riksja Brazilië is de specialist voor individuele reizen naar Brazilië. Je bent niet afhankelijk van een groep en kan de reis helemaal naar wens samenstellen met onze bouwstenen.

Naast bouwstenen hebben we een aantal individuele Brazilië-rondreizen. De rondreizen hebben wij vast opgebouwd uit bouwstenen. Uiteraard kun je hier ook nog naar wens nachten het aantal dagen aanpassen. Onze Brazilië reisspecialist is zelf in het land geweest en kan je daarom goed adviseren.

 

brazilie amazone villa gesundeckOvernachten in Brazilië

Bij reisbureau Riksja Brazilië slaap je zoveel mogelijk in karakteristieke accommodaties die passen bij het land, zoals een pousada, fazenda of koloniaal hotel. Een pousada is een familiehotel of pension waar de eigenaar meestal ook de manager is. Een fazenda is een koloniale villa of een boerderij. Juist die afwisseling van accommodaties zorgt ervoor dat je de lokale manier van leven beter leert kennen.

Klik verder om naar onze bouwstenen en rondreizen te gaan.
Weet je nog niet waar te beginnen? Kijk dan op onze ‘Hoe reis je in Brazilië‘ pagina. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je een vrijblijvende aanvraag doen bij onze Brazilië-specialist, die een reisplan maakt op basis van jouw wensen.