nicht geseht

Bouw je Brazilië-reis met kinderen

Individuele familiereis Brazilië

Met de kinderen een reis naar Brazilië maken? Doen! In Brazilië is het altijd een feestje: van het befaamde carnaval tot schuddende billen op de Copacabana en kwetterende papegaaien in de Amazone. Onderweg slaap je in knusse pousadas of op een stoere cowboyranch. Tijdens onze individuele rondreizen zijn het vervoer en de slaapplekken al geregeld. Je kunt de rondreizen naar wens aanpassen: een dagje korter of langer. Stel de reis samen die bij jullie gezin past.

 

Riksja Kids: samen de wereld ontdekken

Naast Brazilië bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Kids. Riksja Kids bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Kids

Verstuur je reisplan