brazilie Iguacu zicht

Individuele rondreis Brazilië

Kant en klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

Van het befaamde carnaval tot schuddende billen op de Copacabana en kwetterende papegaaien in de Amazone: in Brazilië is het leven altijd een feestje. Met onze flexibele Brazilië-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenenSlaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een knusse pousada of op een stoere cowboyranch? Bel of mail ons: wij, Brazilië-experts Elbrich, Dayna en Nelleke, helpen je graag op weg.

 

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring         ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol      ✔ Je reist individueel met vangnet
 Je ziet de highlights, maar mijdt de massa       Vervoer en excursies zijn geregeld   ✔ Je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd

Kies je favoriete Brazilië rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Alle tijd voor Zuid-Brazilië

Reisschema: Iguacu – Curitiba – Sao Paolo – Paraty – Ilha Grande – Rio de Janeiro
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: € 1298,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: Inclusief binnenlandse vlucht t.w.v. €191,- p.p.

Dit is een heel complete rondreis door het zuiden van Brazilië. In twee-en-een-halve week heb je alle tijd om de hoogtepunten van dit gedeelte van Brazilië te zien. De Iguaçu-watervallen vormen een spetterend begin.

Deze rondreis heeft als enige reis een treinrit op het programma staan. Je slingert door de bergen, langs diepe kloven en over ontelbare bruggen. 

Met uitstekend openbaar vervoer reis je naar de wereldstad Sao Paulo en vervolgens langs de groene kust van het zuiden met een verblijf in een koloniaal stadje en op een relaxed tropisch eiland. Sta oog in oog met het Christusbeeld en sluit af met een caipirinha op het Copacabana-strand.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 1: Alle tijd voor Zuid-Brazilië
Dagtocht zeilen in Paraty
Halve dag fietsenhuur in Rio de Janeiro
x
+

Voeg deze rondreis toe aan je Brazilië reisplan!

Rondreis 2: Langs highlights naar je hangmat

Reisschema: Rio de Janeiro – Iguacu – Amazone – Salvador - Itacimirim
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: € 2012,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: Inclusief 3 binnenlandse vluchten t.w.v. €615,- per persoon

Alle highlights van Brazilië maar wel op een leuke en relaxte manier: in sfeervolle pousada’s en een junglelodge in de sfeer van het land. De rondreis is compact, maar heel compleet en voert je van Rio via de watervallen van Foz de Iguaçu, naar de uitgestrekte Amazone. Je sluit af met capoeira in de koloniale stad Salvador en een caipirinha onder een palmboom op het strand, een relaxte afsluiting van je Brazilië-rondreis.

Niet alles is volgepland, zodat je zelf op je eigen tempo je dagen kunt invullen: Niet in een groep, maar met privégids naar de watervallen aan de Braziliaanse én Argentijnse kant, lekker slenteren langs de Copacabana, in een hangmat in een junglelodge of aan het strand, dát is het Brazilië-gevoel.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 2: Langs highlights naar je hangmat
Langs highlights naar je hangmat - comfortreis
x
+

Rondreis 3: Go Brasil

Reisschema: Rio - Paraty – Iguacu – Pantanal – Salvador – Tinhare eiland
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Reissom: € 2379,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: Inclusief 3 binnenlandse vluchten ter waarde van € 532,- per persoon.

Go Brasil! Dat is ook precies wat je op deze rondreis doet. Je ziet de ‘must do’s’ van Brazilië en verblijft in leuke pousada’s in de sfeer van het land.

Ten opzichte van de rondreis ‘Langs highlights naar je hangmat’ ga je na Rio eerst zeilen bij het koloniale stadje Paraty, voordat je doorreist naar de machtige Iguaçu watervallen. 

In plaats van de Amazone, vlieg je door naar de Pantanal, waar de kans op het spotten van dieren vele malen groter is. Je sluit af met caipirinha en capoeira in Salvador en zwoele samba en bossa nova klanken op palmeneiland Tinhare.
verder lezen

Welke optie wil je aanvragen?

Rondreis 3: Go Brasil
Go Brazil - comfortreis
x
+

Rondreis 4: Natuurlijk Brazilië

Reisschema: Rio – Amazone – Pantanal – Iguacu – Salvador – Tinhare eiland
Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
Reissom: € 2968,- p.p. bij 2 personen
Vluchten: Inclusief 4 binnenlandse vluchten ter waarde van € 799,- per persoon

Als je niet kunt kiezen tussen de Amazone en de Pantanal, dan is onze rondreis Natuurlijk Brazilië de oplossing. Het is niet de goedkoopste reis, maar je reist dan wel diep de Amazone in en vergroot je kans om dieren te spotten in de Pantanal. Van ara’s en capibara’s vanaf je paard tot tropische riviervissen door je duikbril.

Via donderende Iguacu watervallen en zwoele sambaklanken in Salvador sluit je af op het bounty eiland Tinharé. Op het strand of in je hangmat kom je bij van alle activiteiten en indrukken.
verder lezen
1
van
4

De prijzen zijn geldig voor 2018. Voor reizen tijdens feestdagen of in het hoogseizoen (december/januari/februari en juli) geldt een toeslag. 

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen