Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Openingstijden:

  Maandag – vrijdag van 09:00-17:30 uur
  Zaterdag van 10:00-17:00 uur

  rondreis BraziliëIndividuele rondreizen Brazilië

  Kant en klaar, maar pas ze gerust aan met ‘een dagje langer of korter’

  Hieronder staan onze individuele, compleet verzorgde Brazilië-rondreizen. De routes zijn door onze ervaren Brazilië-specialisten samengesteld en de leukste plekken en activiteiten – zoals fietsen over de Copacabana, of snorkelen met riviervissen – alvast voor je uitgezocht. Je overnacht in accommodaties die passen bij de sfeer van het land en/of een handige ligging hebben.

  Onderaan deze pagina vind je algemene informatie over de Brazilië-rondreizen. Als je vragen hebt, bel of mail ons dan gerust. Via Mijn reisplan kun je een Brazilië-rondreis aanvragen. Liever zelf je Brazilië-reis samenstellen? Kijk dan bij onze bouwstenen/korte Brazilië-reizen.

  De prijzen zijn geldig voor 2017. Voor reizen tijdens feestdagen of het hoogseizoen (juli/augustus) geldt een toeslag. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.

  Kies je favoriete Brazilië rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  Alle tijd voor Zuid Brazilie

  Reisschema: Iguacu – Curitiba – Sao Paolo – Paraty – Ilha Grande – Rio de Janeiro
  Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
  Reissom: € 1495,- p.p. bij 2 personen (exclusief vluchten)

  Dit is een heel complete rondreis door het zuiden van Brazilië. In 2,5 week heb je alle tijd om de hoogtepunten van dit gedeelte van Brazilië te zien. De Iguacu watervallen vormen een spetterend begin.

  Deze rondreis heeft als enige reis een treinrit op het programma staan. Je slingert door de bergen, langs diepe kloven en over ontelbare bruggen. 

  Met uitstekend openbaar vervoer reis je naar de wereldstad Sao Paulo en vervolgens langs de groene kust van het zuiden met een verblijf in een koloniaal stadje en op een relaxed tropisch eiland. Sta oog in oog met het christusbeeld en sluit af met een caipirinha op het Copacabana strand.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Alle tijd voor Zuid Brazilie
  Dagtocht zeilen in Paraty
  Halve dag fietsenhuur in Rio de Janeiro
  x

  Voeg deze rondreis toe aan je Brazilië reis!

  Langs highlights naar je hangmat

  Reisschema: Rio de Janeiro – Iguacu – Amazone – Salvador - Itacimirim
  Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
  Reissom: € 1808,- p.p. bij 2 personen (exclusief vluchten)

  Alle highlights van Brazilië maar wel op een leuke en relaxte manier: in sfeervolle pousada’s en een jungle lodge in de sfeer van het land. De rondreis is compact maar heel compleet en voert je van Rio via de watervallen van Foz de Iguaçu, naar de uitgestrekte Amazone. Je sluit af met capoeira in de koloniale stad Salvador en een caipirinha onder een palmboom op het strand, een relaxte afsluiting van je Brazilië rondreis.

  Niet alles is vol gepland, zodat je zelf op je eigen tempo je dagen kunt invullen: Niet in een groep, maar met privé gids naar de watervallen aan de Braziliaanse én Argentijnse kant, lekker slenteren langs de Copacabana, in een hangmat in een jungle lodge of aan het strand, dát is het Brazilië gevoel.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Langs highlights naar je hangmat
  Langs highlights naar je hangmat - comfortreis
  x

  Go Brasil

  Reisschema: Rio - Paraty – Iguacu – Pantanal – Salvador – Tinhare eiland
  Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
  Reissom: € 2346,- p.p. bij 2 personen (exclusief vluchten)

  Go Brasil! Dat is ook precies wat je op deze rondreis doet. Je ziet de ‘must do’s’ van Brazilië en verblijft in leuke pousada’s in de sfeer van het land.

  Ten opzichte van de rondreis ‘Langs highlights naar je hangmat’ ga je na Rio eerst zeilen bij het koloniale stadje Paraty, voordat je doorreist naar de machtige Iguaçu watervallen. 

  In plaats van de Amazone, vlieg je door naar de Pantanal, waar de kans op het spotten van dieren vele malen groter is. Je sluit af met caipirinha en capoeira in Salvador en zwoele samba en bossa nova klanken op palmeneiland Tinhare.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Go Brasil
  Go Brazil - comfortreis
  x

  Natuurlijk Brazilië

  Reisschema: Rio – Amazone – Pantanal – Iguacu – Salvador – Tinhare eiland
  Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
  Reissom: € 2762,- p.p. bij 2 personen (exclusief vluchten)

  Als je niet kunt kiezen tussen de Amazone en de Pantanal, dan is onze rondreis Natuurlijk Brazilië de oplossing. Het is niet de goedkoopste reis, maar je reist dan wel diep de Amazone in en vergroot je kans om dieren te spotten in de Pantanal. Van ara’s en capibara’s vanaf je paard tot tropische riviervissen door je duikbril.

  Via donderende Iguacu watervallen en zwoele sambaklanken in Salvador sluit je af op het bounty eiland Tinharé. Op het strand of in je hangmat kom je bij van alle activiteiten en indrukken.
  verder lezen
  1
  van
  4
  x