Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
   Vliegtickets Brazilië - KLM

   Klik op de foto voor meer KLM info

   Vliegtickets Brazilië

   Een Brazilië-ticket op maat

   Naast het op maat maken van jouw Brazilië reis, kan Riksja Brazilië ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Brazilië-bouwstenen of een Brazilië rondreis).

   Hierbij een greep uit ons vluchtenaanbod. We kunnen alle mogelijke verbindingen naar Brazilië aanbieden. Hieronder vind je de meest voorkomende vliegroutes:

    

   Vliegtickets Brazilië

   brazilie klm x Laagseizoen vanaf €629,- p.p. Economy Route Amsterdam - Rio de Janeiro
   Hoogseizoen vanaf €905,- p.p. Economy Overstap geen
   brazilie klm x Laagseizoen vanaf €745,- p.p. Economy Route Amsterdam - Rio de Janeiro/Salvador - Amsterdam
   Hoogseizoen vanaf €932,- p.p. Economy Overstap Sao Paulo of Rio de Janeiro
   brazilie air europa Laagseizoen vanaf €735,- p.p. Economy Route Amsterdam - Sao Paulo
   Hoogseizoen vanaf €940,- p.p. Economy Route Madrid
   Laagseizoen vanaf €870,- p.p. Economy Route Amsterdam - Rio de Janeiro
   Hoogseizoen vanaf €975,- p.p. Economy Overstap Rome
   brazilie tap air portugal Laagseizoen vanaf €770,,- p.p. Economy Route Amsterdam - Rio de Janeiro
   Hoogseizoen vanaf €1065,- p.p. Economy Overstap Lissabon of Porto

   Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties. Met name voor zomer- en kerstvakantie mag je rekenen op verhoogde tarieven. Voor de carnavalsperiode (februari) geldt er zeer beperkte beschikbaarheid en extreem hoge tarieven.

   Inbegrepen

   Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Brazilië).

   De laagste vliegticket tarieven

   Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Brazilië-vliegticket.

   Wijzigingen voorbehouden

   Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.
   Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf
   Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

   Keuze luchtvaartmaatschappij

   Voor de meeste rondreizen maakt Riksja Brazilië gebruik van tickets van TAP Airlines. Het voordeel van deze maatschappij is dat het mogelijk is om een combinatie te maken van verschillende luchthavens in Brazilië. Zo kun je bijvoorbeeld heenvliegen op Rio de Janeiro en terugvliegen vanaf Salvador. Bij andere luchtvaartmaatschappijen is deze combinatie niet altijd mogelijk.
   Houd er rekening mee dat er bij de rondreizen vaak een extra binnenlandse vlucht nodig is als er een retourvlucht op Rio de Janeiro of Sao Paulo is geboekt.

   Vliegen via of naar Amerika

   Als je reist naar of via de USA dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website: https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. Met ingang van 8 september 2010 zal de Amerikaanse overheid het bedrag van 14 USD in rekening brengen voor het aanvragen van ESTA-reistoestemming.

   Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Brazilië

    Terug naar de hoofdpagina van Riksja Brazilië