brazilie vliegtuig tam
Vliegtickets Brazilië - KLM

Klik op de foto voor meer KLM info

Vliegtickets Brazilië

Een Brazilië-ticket op maat

Naast het op maat maken van jouw Brazilië reis, kan Riksja Brazilië ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Brazilië-bouwstenen of een Brazilië rondreis).

Hierbij een greep uit ons vluchtenaanbod. We kunnen alle mogelijke verbindingen naar Brazilië aanbieden. Hieronder vind je de meest voorkomende vliegroutes:

Vliegtickets Brazilië

brazilie klm x Laagseizoen vanaf €629,- p.p. Economy Route Amsterdam - Rio de Janeiro
Hoogseizoen vanaf €905,- p.p. Economy Overstap geen
brazilie klm x Laagseizoen vanaf €745,- p.p. Economy Route (alleen Salvador) Amsterdam - Rio de Janeiro/Salvador - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €932,- p.p. Economy Overstap Sao Paulo of Rio de Janeiro
brazilie klm x Laagseizoen vanaf €599,- p.p. Economy Route Amsterdam - Fortaleza
Hoogseizoen vanaf €875,- p.p. Economy Route Amsterdam - Fortaleza
brazilie air europa Laagseizoen vanaf €735,- p.p. Economy Route Amsterdam - Sao Paulo
Hoogseizoen vanaf €940,- p.p. Economy Overstap Madrid
brazilie tap air portugal Laagseizoen vanaf €770,,- p.p. Economy Route Amsterdam - Rio de Janeiro
Hoogseizoen vanaf €1065,- p.p. Economy Overstap Lissabon of Porto

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties. Met name voor zomer- en kerstvakantie mag je rekenen op verhoogde tarieven. Voor de carnavalsperiode (februari) geldt er zeer beperkte beschikbaarheid en extreem hoge tarieven.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Brazilië).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Brazilië-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief. Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse vluchten

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en de verschillende hoogtepunten van het land liggen veelal op vliegafstand van elkaar verwijderd. Onze lokale vertegenwoordiger boekt de binnenlandse vluchten. Hiervoor werken wij met gerenommeerde en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen als Gol, Avianca, LATAM en Azul.

Vliegen via of naar Amerika

Als je reist naar of via de USA dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website: https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. Met ingang van 8 september 2010 zal de Amerikaanse overheid het bedrag van 14 USD in rekening brengen voor het aanvragen van ESTA-reistoestemming.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Brazilië

 Terug naar de hoofdpagina van Riksja Brazilië